Våra tjänster

Datacenter

Virtualisering, konsolidering och molnbaserade tjänster är tre faktorer som har påverkat datacenterutvecklingen och hur det ser ut i serverhallarna hos de flesta företag. Servervirtualisering förenklar samtidigt som det ställer större krav på din IT-organisation och medarbetare.

Integrationen mellan server, lagring, nätverk och mjukvara men också klient, blir mer komplext, och kräver samverkan mellan olika grupper inom it-avdelningen. Vårt team har flera års erfarenhet inom design, implementation, support och drift av skräddarsydda men standardiserade server och lagringslösningar.

Vår expertis kombinerat med beprövade teknologier säkerställer att kvalitet och resultat uppnås inom budgetramarna samtidigt som implementeringen och lösningen förankras inom alla grupperna på it-avdelningen. Vi använder den ledande och beprövade tekniken för att skapa skräddarsydda lösningar som uppfyller alla dina specifika affärsbehov.

Nätverk & Kommunikation

Vi installerar, underhåller och övervakar din nätverkskommunikation, så du kan ägna dig åt viktigare saker. Vi tar hand om eventuella säkerhetsrisker, virushot och alla andra nätverksproblem.

Vi erbjuder också säkra trådlösa nätverk, där vi hjälper er med inmätning, dimensionering, uppbyggnad samt drift.

Då vi på senare år har sett ökade virusattacker i form av så kallade ”ransomware” virus så har vi tagit fram lösningar för att minimera riskerna att drabbas. Hör av er om ni vill veta exakt hur vi kan hjälpa er!

Drift

Vi har möjlighet att ta hand om hela eller delar av er IT-drift. Oavsett om hårdvaran står på plats hos er eller hos någon av våra samarbetspartners (outsourcing).

Våra system är då uppkopplade dygnet runt mot era system för konstant övervakning och rapportering. Tjänsterna kan inkludera hårdvara, drift, underhåll, övervakning, service och även licenser.

Vi arbetar efter modellen med fasta kostnader där allt ingår för enklare hantering och budgetering samt säkrare drift. Jämför oss gärna mer andra leverantörer. Kontakta oss gärna för mer information gällande våra drifterbjudanden.

Vi hjälper dig med grön it

Följ oss

Besök oss

Hyllie Kyrkoväg 21

216 11 Limhamn

Kontakta oss

0763-176092